MARKIZY Z NADZIENIEM KOKOSOWYM
Składniki: Ciastko (66%): skrobia kukurydziana, margaryna(oleje roślinne /palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy/ w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: annato), mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, cukier, syrop skrobiowy, mąka kukurydziana, dekstroza, błonnik pokarmowy, substancja zagęszczająca: guma guar; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, olej rzepakowy, żółtkajaj, substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu; sól, regulator kwasowości: E 575, kwas winowy.
Nadzienie kokosowe (34%): cukier, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony (palmowy), serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (zawiera soje), wiórki kokosowe /0,5%/(zawiera dwutlenek siarki), aromaty.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 2155 kJ /514 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 71 g
w tym cukry: 31 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0,31 g
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent: Bezgluten
Masa: 210g
Kraj pochodzenia: Polska