Składniki:
POKI JABŁKOWE: przecier z jabłek*
POKI JABŁKOWO-BANANOWE: przecier z jabłek*(85%), przecier z bananów*(15%)
POKI JABŁKOWO-TRUSKAWKOWE: przecier z jabłek*(84,6%), truskawki*(15,4%)
POKI JABŁKO-MANGO: przecier z jabłek*(83%), przecier z mango*(17%)
*certyfikowany składnik ekologiczny
Danival z myślą a wszystkich swoich klientach stworzył mega opakowanie POKÓW zawierające aż 4 rodzaje przecierów, przez co każdy członek rodziny, może znaleźć swój ulubiony smak.
2 POKI JABŁKOWE
2 POKI JABŁKOWO-BANANOWE
2 POKI JABŁKOWO-TRUSKAWKOWE
2 POKI JABŁKO-MANGO
Wartość odżywcza w 100g produktu:
POKI JABŁKOWE
- Wartość energetyczna - 265 kJ / 63 kcal
- Tłuszcz - 0,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
- Węglowodany - 13,8 g
- w tym cukry - 10,4 g
- Błonnik- 2,4 g
- Białko - 0,3 g
- Sól - <0,1 g
POKI JABŁKOWO-BANANOWE
- Wartość energetyczna - 279 kJ / 66 kcal
- Tłuszcz - 0,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
- Węglowodany - 14,5 g
- w tym cukry - 11,2 g
- Błonnik- 2,2 g
- Białko - 0,4 g
- Sól - <0,1 g
POKI JABŁKOWO-TRUSKAWKOWE:
- Wartość energetyczna - 244 kJ / 58 kcal
- Tłuszcz - 0,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
- Węglowodany - 12,5 g
- w tym cukry - 9,6 g
- Błonnik- 2,3 g
- Białko - 0,3 g
- Sól - <0,1 g
POKI JABŁKO-MANGO
- Wartość energetyczna - 267 kJ / 63 kcal
- Tłuszcz - 0,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
- Węglowodany - 13,9 g
- w tym cukry - 11,0 g
- Błonnik- 2,4 g
- Białko - 0,3 g
- Sól - <0,1 g
Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.